MENU
Головна » Статті » Мої статті

Зберігання меду

 Зберігання меду


1. Зберігати мед необхідно у чистому і сухому приміщенні, захищеному від попадання прямих сонячних променів.
2. Для меду використовують тільки чисту та герметичну тару. Не можна заливати мед у неочищену тару, в якій вже зберігався мед.
3. Не можна зберігати мед у дубових, хвойних та осикових бочках, а також в ємностях з цинку, міді, свинцю, заліза і сплавів цих металів.
4. Не допускається зберігання меду разом з отруйними речовинами (фарби, пальне) та гостро-пахучими продуктами (оселедець, капуста).
5. Температура зберігання від +10 до +25 °C, вологість повітря в межах 60-75 %. Мед не слід тримати в холодильнику. Температура для тривалого зберігання (рік і більше) від +10 до +15 °C, при більш високій температурі він може закиснути.
6. У процесі зберігання необхідно періодично контролювати якість меду, щоб не допустити розшарування і бродіння. 

Категорія: Мої статті | Додав: адмін (15.07.2015)
Переглядів: 209 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz