MENU

 ЗАБРУС

 

Збір:  2015 р.

Вага 0,5л, 1л.

Ціна:  грн.

Відпускається у склянній або харчовій пластиковій тарі.

Запаси меду і перги бджоли накривають (запечатують) спеціальними восковими кришечками - забрусом - своєрідним знаком якості. Завдяки цьому їжа бджіл довго зберігається і не псується.

До складу забрусу входить спеціальна речовина з воскових і ферментативних залоз бджіл, а також прополіс і пилок. Саме тому забрус перевершує звичайний віск своїми антибактерійними властивостями. Це запашний "букет" бджолопродуктів, особливе поєднання природних біологічно-активних речовин, які взаємно підсилюють свій лікувальний вплив.

Забрусом успішно лікують бактерійні та вірусні захворювання носа, горла, дихальних шляхів. Цей продукт не викликає алергії. Жування забрусу поліпшує секреторну і моторну діяльність шлунка, обмін речовин, кровообіг, підвищує фізичну працездатність, зміцнює ясна.

Дбре допомагає при гострих та хронічних захворюваннях верхніх дихальних шляхів у дітей та дорослих, незамінний при нежиті та простуді. Вже після кількох прийомів забрусу стан хворих на нежить значно полегшується.

Для того, щоб у дітей не було хронічного нежитю, сінної лихоманки, від осені до весни їм слід жувати забрус.

Якщо забрус стане сухуватим (з нього витече мед), можна додати до нього меду.

Лікарі рядять жувати по 1 столовій ложці забрусу протягом 5-10 хв 4 рази на день. Передозування не спричиняє негативних наслідків, як і випадкове проковтування - забрус легко перетравлюється і корисний для слизової оболонки шлунка.

Зберігається забрус тривалий час у темному місці при  кімнатній температурі.

 

uCoz