MENU

Квітковий мед (різнотрав'я)

Квітковий мед володіє неповторним ароматом і чудовим смаком, який народжується з нектару різноманітних польових квітів.

Має  забарвлення блідо-жовтого кольору та ніжний відтінок.

Пофасований у невелику тару  та збережений при кімнатній температурі – легко маститься на хліб, має маслоподібний вигляд.

 

Корисні властивості квіткового меду

Квітковий мед містить в собі цілющі властивості багатьох медоносів, тому корисний як загальнозміцнюючий засіб. Рекомендується при захворюваннях органів дихання, простудних захворюваннях, головного болю і безсоння, міозитах (у вигляді теплих ванн), є сильним потогінним засобом.

Рецепти

Профілактика респіраторних захворювань та грипу. Приймати відвар шипшини (10г на 200 мл води) по 0,5 – 1 склянці з 1 ст. ложкою квіткового меду 3 рази на день за півгодини до їжі протягом місяця.

Лікування кашлю, грипу, застуди. У великої чорної редьки зрізати “капелюшок”, зробити ножем поглиблення, щоб у ньому помістилося 2-3 ложки меду. Закрити “капелюшком”, залишити на 3-4 години. Утворену суміш соку та меду злити в склянку. Приймати по 1 ст. ложці 3 рази на день за півгодини до їжі. Останній прийом перед сном.
При безсонні, порушеннях сну. Змішати 2 ст. ложки бурякового соку, 1 ст. ложку квіткового меду, склянку теплої кип’яченої води або молока. Випити перед сном.

uCoz